dijous, 17 de maig del 2018

TORNA SITGES LA FESTA, EL FESTIVAL DE LA SARDANA I LA COBLA DE SITGES

LA TROBADA SARDANISTA ESCOLAR ENCETA DIVENDRES UN CAP DE SETMANA   DE DANSA  I MÚSICA CATALANA
 
 

Per desè any consecutiu alumnes de primària de totes  les escoles sitgetanes han assistit al llarg d'aquest trimestre als tallers de sardanes impartits en horari lectiu. Aquest treball és fruït de la col·laboració de l'entitat Amics de la Sardana amb les escoles i compta amb el suport de la Regidoria d'Ensenyament.
 
Aquesta experiència es clourà amb la Trobada Sardanista que es celebrarà al jardí de l’Hort de Can Falç  divendres a partir de 2/4 d’11 del matí, amb la participació d’uns 250 escolars i comptarà amb l’actuació de la cobla Contemporània, que ens portarà les seves “particulars” sardanes.

 

La festa acabarà amb el repartiment de diplomes, i un recordatori de l’acte a totes les escoles participants.

CONCERT DE PRIMAVERA  AMB LA COBLA MARICEL
Al mateix divendres  per la nit, la cobla Maricel ens oferirà el ja tradicional Concert de Primavera al Teatre El Retiro a les de 10 de la nit.

 
 
 
L’APLEC DE LA SARDANA TANCARÀ EL FESTIVAL  DIUMENGE  AL LLARG DE TOT EL DIA


I per acabar, diumenge es celebrarà la 32ena edició de l'Aplec de la Sardana al llarg de tot el dia als jardins de l'hort de Can Falç. Les cobles que ens acompanyaran enguany son la Maricel, La Principal del Llobregat i la Marinada.
 
Un gran espectacle musical i festiu arrodonit amb els concursos de colles improvisades i la sardapista, organitzat des de la primera edició pels Amics de la Sardana de Sitges.