dijous, 24 de maig del 2012

MÉS DE 1000 PERSONES ASSISTEIXEN ALS ACTES DE “SITGES, LA FESTA’12”


L’APLEC  TANCA  AMB  ÈXIT  UN  CAP  DE  SETMANA  DEDICAT  A LA SARDANA  I  LA  COBLA

Divendres al matí començava   el primer  acte  programat als jardins de l’hort de Can Falç,  la Trobada Sardanista infantil, amb la participació de més de 200 nens i nenes  de 4art de primària de l’escoles Esteve Barrachina, Maria Ossó, Miquel Utrillo i Escola Pia,  acompanyats d'un nombrós grup de familiars. La Cobla Contemporània els va fer disfrutar de debó amb sardanes com  Shardakira, Uh! Oh! No tinc por! i Au si t’agafo, inspirades en     músiques i cançons ben actuals. L’acte va acabar amb el repartiment de recordatoris als professors representants de les escoles i  un diploma  a tots els participants.

L'ANY  TOLDRÀ

A la nit, la cobla Maricel juntament amb el músic i periodista  David Puertas i la dibuixant Laura Borràs ens van oferir l’esplectacle  Eduard Toldrà, canta’m un conte! Que s’estrenava en versió musical per a cobla.  El teatre del Casino Prado es va omplir de públic per veure i escoltar aquest fragment de la vida del músic vilanoví Eduard Toldrà. A la segona part, la cobla Maricel interpretà sardanes d’autors clàssics i coetanis d’ell com Morera, Ferrer, Garreta, Bernat i Bou. 

L'APLEC  DE  LA  SARDANA
Diumenge, l’Aplec tancava aquest cap de setmana dedicat a la sardana i la cobla amb l’afluència de més de 1000 persones al llarg dels dos dies de festival. Les cobles Maricel, Marinada i Principal del Llobregat, ens van interpretar la trentena de sardanes programades en aquesta edició.