dissabte, 12 de maig del 2012

ARRIBA A SITGES L’ANY TOLDRÀ


ESTRENA  EN  VERSIÓ  MUSICAL  PER  A  COBLA DE L’ESPECTACLE  EDUARD TOLDRÀ, CANTA’M  UN  CONTEEl proper  divendres es celebrarà una nova  edició del Concert de Primavera, emmarcat dins Sitges, la festa, el festival de la Sardana i la cobla de Sitges.  Enguany  ens presenta un espectacle commemoratiu del L'Any Toldrà, coincidint  amb el 50è aniversari de la mort del compositor vilanoví. Es tracta de EDUARD TOLDRÀ, CANTA’M UN CONTE , que podrem gaudir  en rigorosa estrena en versió musical per a cobla. Una proposta del periodista i músic David Puertas, amb ilustracions de Laura Borràs i amb la interpretació musical de la cobla MARICEL.
No podeu faltar doncs a la cita el proper divendres dia 18, a les 10 de la nit al Teatre del Casino Prado.

TROBADA SARDANISTA DE LES ESCOLES DE SITGES  I L’APLEC DE LA SARDANA
Pel matí, més de 200 escolars sitgetans participaran a la Trobada Sardanista on ballaran sardanes a ritme de pop que ens portarà la cobla Contemporània.
Aquesta Trobada serveix de cloenda dels tallers de sardanes que s’han portat a terme al llarg d’aquest trimestre a les escoles participants: Esteve Barrachina,  Maria Ossó, Miquel Utrillo i Escola Pia.
El Festival es clourà diumenge amb l’Aplec de la Sardana de Sitges, que enguany arriba a la 28ena edició. 4 cobles  ens interpretaran una trentena de sardanes  al llarg de tot el diumenge .
Aquest dos actes es faran als jardins de l’hort de Can Falç.