dimarts, 10 de maig del 2011

LA TROBADA SARDANISTA ESCOLAR OBRIRÀ DIVENDRES SITGES, LA FESTA 2011

L’ACTE CLOURÀ ELS TALLERS DE SARDANES IMPARTITS AL LLARG D’AQUEST TRIMESTRE  A  LES  ESCOLES  DE  LA  VILA

Per tercer any consecutiu alumnes de quart i cinquè de primària de les escoles sitgetanes han assistit al llarg d'aquest trimestre als tallers de sardanes impartits en horari lectiu. Aquest treball és fruït de la col•laboració de l'entitat Amics de la Sardana amb les escoles i compta amb el suport de la Regidoria d'Ensenyament.
Aquesta experiència es clourà amb la Trobada Sardanista al Parc de Can Robert, el divendres a partir de 2/4 de 4 de la tarda, amb la participació de més de 200 escolars i comptarà amb l’actuació de la cobla Contemporània, que ens portarà les seves “particulars” sardanes. La festa acabarà amb el repartiment de diplomes, berenar i obsequis per a tots els participants.

CONCERT  AMB  LA  COBLA  MARICEL  I  L'APLEC  DE  LA  SARDANA
La Trobada Escolar obrirà de nou una nova edició de Sitges, la festa – Festival de la Sardana i la Cobla de Sitges, que seguirà tot el cap de setmana.
Dissabte per la nit, la cobla Maricel ens oferirà el ja tradicional Concert de Primavera al teatre El Retiro a les 22h.
I per acabar, diumenge es celebrarà la 27ena edició de l'Aplec de la Sardana al llarg de tot el dia als jardins de l'hort de Can Falç. Les cobles que ens acompanyaran enguany son la Maricel, La Principal del Llobregat i la Marinada.
Un gran espectacle musical i festiu arrodonit amb els concursos de colles improvisades i la sardapista, organitzat des de la primera edició pels Amics de la Sardana de Sitges.