dissabte, 7 de maig del 2011

LA DEMARCACIÓ TERRITORIAL DE GIRONA TORNA A TENIR REPRESENTACIÓ AL CAMPIONAT NACIONAL

PER PRIMER COP DES DE L'ANY 2002 TOTES LES DEMARCACIONS TERRITORIALS DE LA UNIÓ DE COLLES DE CATALUNYA  ESTAN PRESENTS  AL CAMPIONAT

Aquesta setmana s'ha presentat oficialment el Campionat de Catalunya 2011 l'equivalent a la lliga nacional. Tornarà ha estar format per 10 colles amb l'especial rellevància de comptar, després d'un any d'absència, amb  representació gironina.  La  cassanenca Mans Amigues  retorna al campionat després de 13 anys de la seva última temporada al Campionat Nacional. Es troba a faltar però la campiona actual de  la Territorial, la banyolina Claror de Goges, habitual en aquest certamen fins l'any 2008. L'altre novetat és la dissolució de la colla Anhel, formada l'any  2009 amb dansaires de Tordera i Esparraguera que havia assolit en la temporada pasada el 4art lloc de la classificació.
La Blanca Espurna segueix a la competició amb l'objectiu d'escalar llocs a la classificació.
El Campionat consta de 5 concursos en la primera fase en la que totes les colles competeixen en un mateix grup. Vic, Tarragona, Barcelona, Terrasa i Girona seràn les ciutats que acolliran aquests concursos. El Campionat finalitzarà a Balaguer on les colles es dividiran en 2 grups segons la seva classificació fins llavors. El Grup 1 amb les 5 primeres colles i el Grup 2 amb les 5 darreres. La puntuació obtinguda es sumarà a les anterior i s'obtindrà la classificació general definitiva.