diumenge, 12 de setembre del 2010

LA COLLA MENUDA BLANCA ESPURNA GUANYA EL CONCURS D’ENCAMP

EL GRUP BLANCA ESPURNA REPREN LA COMPETICIÓ SARDANISTA DESPRÉS DE LES VACANCES D’ESTIU

El cap de setmana passat es va celebrar a la vila d’Encamp el 23è Aplec de la Sardana i 17è Concurs de colles sardanistes. Els Amics de la Sardana amb les colles Blanca Espurna i Menuda Blanca Espurna es desplaçaren dissabte al matí cap a aquesta vila andorrana per participar al concurs que es celebrava per la tarda.
La colla Menuda Blanca Espurna fou la guanyadora en categoria aleví seguida de la colla de Rubí Petits Galceran. Pel que fa a la categoria gran la Blanca Espurna obtingué el tercer lloc de la classificació, que encapçalà la colla barcelonina Maig.





Al vespre i seguint els actes organitzats per l’Agrupació Sardanista local La Grandalla assistiren a la vetllada sardanista que va incloure un sopar de germanor i una ballada de sardanes.

A l’endemà van anar cap a Naturlandia al terme de Sant Julià de Lòria, on disfrutaren de les activitats lúdiques del parc temàtic, entre les que destaca el tobogan més llarg del mon, amb 5,3 Km de recorregut.
A Encamp, l'activitat sardanista continuava amb l'Aplec dels Pirineus a la mateixa plaça dels Arinsols i amb les cobles La Flama de Farners, La Principal del Llobregat i Ciutat de Girona.