dijous, 13 de maig del 2010

TORNA SITGES LA FESTA AQUEST CAP DE SETMANA

La Trobaba Sardanista Infantil es consolida amb més de 200 participants.



Els actes començaran divendres a la tarda la tarda amb la Trobada Sardanista Infantil. Comptarà  amb la participació de més de 200 nens i nenes que han participat en els tallers de sardanes que s’han impartit a les escoles sitgetanes al llarg d’aquest trimestre en horari lectiu. Tot una festa que es celebrarà a partir de 2/4 de 4 de la tarda al Parc de Can Robert. La cobla Contemporània serà l’encarregada d’amenitzar la festa que acabarà amb el repartiment de diplomes, berenar i obsequis per a tots els participants.

A la nit el Teatre del Casino Prado serà l’escenari del Concert de Primavera amb la cobla Maricel, sota la batuta de Joan Jordi Beumala i Joan Josep Blay, directors convidats.
S’interpretaran obres de Marc Timón, Agustí Pedricó, Valentí Miserachs, Jordi Paulí i dels propis J.J. Beumala i J.J. Blay.

Diumenge arriba el punt àlgid de la festa amb la 23ena edició de l’Aplec de la Sardana de Sitges. Les cobles Sant Jordi, Marinada, Principal del Llobregat i Ciutat de Cornellà interpretaran al llarg de tot el dia les 30 sardanes programades per l’ocasió.
Serà als cèntrics jardins de l’hort de Can Falç en sessions de matí i tarda. Un gran espectacle musical i festiu arrodonit amb els concursos de colles improvisades i la sardapista.