dimecres, 24 de setembre de 2008

LA COLLA MENUDA BLANCA ESPURNA GUANYA EL CONCURS DE BARCELONA

Aconsegueix el trofeu “Memorial Montserrat Bullich” a la millor colla del concurs

Com ja ens té força acostumats aquesta temporada, la colla sitgetana va tornar a conseguir el primer lloc de la classificació en un concurs. En aquesta ocasió a Barcelona, el passat diumenge, en motiu de les Festes de la Mercè.
A més, li varen concedir el premi a la millor colla del concurs, valorant la seva actuació en les diferents vessants: galop de presentació, sardana revessa, sardanes de lluïment i de germanor.
El trofeu porta el nom de la que fou la presidenta de les colles barcelonines, Montserrat Bullich.
Aquest concurs, que enguany arriba a la 57ena edició, gaudeix d’un gran prestigi, tant pel nombre de colles inscrites, com per la bona organització que porten a terme les colles barcelonines.


I ara, a Sitges aquest diumenge.

La plaça de la Fragata serà l’escenari, en el marc de la 20ena edició del Trofeu Vila de Sitges, de la final del Territorial de les Comarques Barcelonines, on La colla Menuda Blanca Espurna té la possibilitat d’aconseguir el títol de campiona d’aquesta competició.
Caldrà, doncs, acompanyar a la colla en aquesta important jornada i animar-la per tal de que aconsegueixi aquest merescut triomf.
D’altra banda, aquest dissabte la Blanca Espurna participarà al concurs d’Igualada ja en la fase final del campionat de Catalunya de colles grans. Davant seu, el repte d’assolir la millor classificació del seu grup que lluita pels llocs del 7 al 11 de la classificació general.