dimecres, 28 de setembre del 2016

TORNA L'ESPECTACLE DE LA SARDANAESPORTIVA A LA FRAGATA

El 28è Trofeu Vila de Sitges va acollí diumenge l’inici del campionat aleví,  la 4ª jornada de la competició infantil i la 2ª jornada de la Final B absoluta 
 
En la categoria d'alevins debutà la colla local Menuda Blanca Espurna 
 
La  barcelonina Mare Nostrum s'enduu el Trofeu Vila de Sitges


Imatge del concurs amb les colles Xerinola i Menuda Blanca Espurna / E.C.

 
Felip Vallejo
Comencem pels més menuts, els alevins, on la tarragonina Xerinola, es va imposar en les dues sardanes d’aquesta primera jornada i que té molts números per assolir el títol de campiona el proper 13 de novembre a Valls. Les dues colles restants, l’amfitriona Menuda Blanca Espurna i la lleidatana Dimoniets s’alternaren en el segon i el tercer lloc de la taula.
 
SITGES16classALEVI
  
En infantils, una  altra colla tarragonina  encapçala  la  classificació general,  Petits Tarragona Dansa. Després d’imposar-se a la resta de colles per unanimitat del jurat en les dues sardanes els petits tarragonins lideren la categoria amb un marge de 7 punts respecte a la segona classificada, la cassanenca Il·lusions. En tercera posició hi trobem a la colla Xiroia, de Barcelona, a un sol punt de l’anterior.
 

Les colles Il.lusions i Escarlata a Sitges / Font: E. Capdevila
 
SITGES16classINFANTIL
 
Frec a frec entre les colles Mirant al Cel i Conti 2000 per liderar la Final B absoluta

Després d’una primera jornada liderada pels de Sabadell, la torroellenca Conti 2000, classificada en segona posició, ha reduït distància amb la líder gràcies al bon resultat assolit a Sitges. Diumenge, amb l’absència de la colla Encís, Conti 2000 guanyà en la primera sardana, la Mirant al Cel ho feia a la segona i en la tercera empataren en la primera posició. La lleidatana Dolç Infern i l’Antaviana de Tordera tancaren la classificació per aquest ordre.
 
Colla Mirant al Cel/ Font: E. Capdevila
Colla Mirant al Cel a Sitges / Font: E. Capdevila

SITGES16classGRANB