divendres, 11 de setembre del 2015

Sitges celebra la Diada Nacional de Catalunya

A les 20.30 hores, s'oferirà la tradicional audició de Sardanes al Cap de la Vila a càrrec de la Cobla Maricel.


www.sitges.cat

Senyera al jardí del monument del Doctor Robert
Particulars, entitats, associacions, partits polítics i l’ajuntament faran la tradicional ofrena floral a peus del monument del Doctor Robert, un celebració que es dota aquest any d’una significació especial donada la proximitat del 27S.
 
Sitges viurà la Diada Nacional de Catalunya aquest divendres 11 de Setembre amb la celebració institucional que tindrà lloc a la plaça de l'Ajuntament a les 11.00 hores. L'acte s'obrirà amb la hissada i cant de la Senyera, el discurs de l'Alcalde de Sitges, Miquel Forns i l'ofrena floral que protagonitzaran particulars, entitats, associacions, partits polítics i la corporació. L'acte serà tancat amb el cant d'Els Segadors interpretat per l'Escola de Grallers de Sitges i el pilar de la Colla Jove de Castellers de Sitges. A les 20.30 hores, s'oferirà la tradicional audició de Sardanes al Cap de la Vila a càrrec de la Cobla Maricel.
 
Coincidint amb l'11 de Setembre, les regidores i regidors del Ple Municipal han estat convocats en sessió extraordinària avui dijous a les 19.00 hores per portar a aprovació una moció en favor del caràcter plebiscitari de les Eleccions al Parlament de Catalunya del proper 27 de setembre.
 
També les entitats celebren l'11 de Setembre. Museus de Sitges oferirà el taller infantil Història il·lustrada de l'11 de Setembre, una proposta per explicar als infants els fets de 1714, que tindrà lloc al Museu de Maricel dissabte 12 de setembre a les 11.00 hores. El passat cap de setmana, l'ANC, Òmnium i l'AMI va celebrar l'acte “Guanyem la Independència” que va reunir a diversos representants de partits polítics.