dijous, 15 de març del 2012

GENI FRANCO i SERGI CAPDET GUARDONATS PER LA UNIÓ DE COLLES SARDANISTES DE CATALUNYA PELS SEUS 25 ANYS D'ACTIVITAT SARDANISTA

EL RECONEIXAMENT ES VA FER DIUMENGE A LA CLOENDA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA A EL VENDRELL


Uns mesos més tard de l'acabament de la temporada es celebra en una ciutat de Catalunya la Cloenda del Campionat Nacional de Colles Sardanistes. Una jornada festiva que al llarg de tot un dia aglutina diversos actes per acollir als centenars de sardanistes vinguts de tot Catalunya.  
Enguany la ciutat escollida ha estat El Vendrell, amb la colla Dansaires del Penedès al capdavant, que cumpleix 65 anys de vida. 
És en aquest dia quan es fa lliurament a les colles dels trofeus i diplomes acreditatius dels llocs conquerits en el campionat de la temporada anterior. La Unió de Colles Sardanistes de Catalunya atorga a més, unes distincions a persones, colles i entitats en reconeixement a la tasca feta en la seva trajectòria. Els components de la Blanca Espurna Geni Franco i Sergi Capdet, van rebre la insígnia d’or en reconeixement dels 25 anys d'activitat sardanista continuada. Minuts més tard, la colla recollia el trofeu i diploma acreditatiu del 9è lloc del Campionat Nacional de Colles Sardanistes 2011.