dimecres, 30 de març de 2011

PRIMERA ACTUACIÓ D’ENGUANY DE LA COLLA BLANCA ESPURNA

ASSOLEIX EL 4art LLOC DE LA CLASSIFICACIÓ EN EL CONCURS DE GRANOLLERS


Després d’una llarga preparació durant aquest hivern, diumenge passat la Blanca Espurna es va desplaçar a Granollers en la que seria la primera jornada competitiva de la temporada. Organitzat per l’agrupació sardanista local, el concurs arriba a la 63ena edició, cosa que li confereix un gran prestigi dins el calendari nacional.
La guanyadora del certamen fou la colla Violetes del Bosc, de Barcelona, seguida de la també barcelonina Maig. El tercer lloc fou per la sabadellenca Mirant al cel, a només un punt de la Blanca Espurna, en 4a posició de 8 colles participants en la categoria de grans.


Els components:
Amandine Leujene, Marc Osuna, Alba Huidobro, Ignasi Caro, Carme Rabat, Felip Vallejo, Ester Cairat, Joan Domingo, Geni Franco, Sergi Capdet, Judith Mosull, Toni Montserrat, Laura Busquet i Marina Vallejo.

La propera actuació serà el 10 d’abril a Igualada en la que serà la primera jornada del Campionat Territorial.

CICLE ANEM A L’AUDITORI
Per la tarda, un bon nombre d’associats es desplaçaren a l’Auditori de Barcelona, per escoltar a la Banda Municipal amb obres de Puccini, Pueyo i Rimski-Kórsakov. Abans però, van visitar el Museu de la Música de la mateixa ciutat.