dilluns, 8 de novembre del 2010

BLANCA ESPURNA 3 - RIALLERA 0

ELS SITGETANS SUPEREN EN LES TRES SARDANES A LA RIALLERA I ASSOLEIXEN EL 8è LLOC DE LA CLASSIFICACIÓ GENERAL  AMB 5 PUNTS DE DIFERÈNCIA.

L'ÚLTIMA JORNADA DEL CAMPIONAT TAMBÉ DESVETLLA LA CAMPIONA NACIONAL: LA COLLA MARE NOSTRUM


Diada històrica per la ciutat de Balaguer i el sardanisme de ponent. Per primera vegada la jornada final del Campionat de Catalunya, en aquest cas de colles grans,  es celebraba en aquesta ciutat i també en aquesta demarcació. El concurs que es va celebrar diumenge al migdia aplegà un total de 44 colles participants, amb més de 500 dansaires ballant al Mercadal. 


La Blanca Espurna arribava a la cita amb només 2 punts d'avantatge sobre la seva rival directa, la colla Riallera. Només necessitava superar-la en una de les 3 sardanes del concurs. L'alegria va esclatà amb el resultat de la primera sardana que donava definitivament el disputat  8è lloc als sitgetans. El resultat de les dues següents confirmà el bon moment de ball de la colla sitgetana, que es dinstanciava  5 punts dels vigatans.  

Amb aquest concurs també finalitzava el Campionat de la Terra Ferma. En colles grans, la colla  guanyadora fou la Dolç Infern, única representant d'aquesta demarcació al Campionat Nacional.

TAULA DE CLASSIFICACIÓ