dilluns, 2 de novembre del 2009

ELS AMICS DE LA SARDANA DE SITGES COMMEMOREN ELS 25 ANYS D’ACTIVITAT A MONTSERRAT

EL CLAU COMMEMORATIU LLUEX AL MUR D’EN PEP VENTURA JUNT AMB EL DEL CENTENARI DE L’ARRIBADA DE LA SARDANA A LA NOSTRA VILA.
.
El passat 25 d'octubre, una cinquantena de sardanistes sitgetans encapçalats per la presidenta de l’entitat l’Aurora Fuertes es desplaçaren al Monestir de Montserrat per commemorar el 25è aniversari de l’entitat Amics de la Sardana.
La jornada festiva començava a les 11 del matí amb la Missa Conventual al llarg de la qual l’entitat va participar a l’ofertori juntament amb altres entitats sardanistes allà aplegades.
Seguidament, a la plaça del Monestir, es va fer una audició de sardanes interpretades per la cobla Súria.
Al migdia tot el grup es va aplegar al restaurant Montserrat per celebrar el dinar de germanor.
Els actes finalitzaren amb la visita al Mur de Pep Ventura, situat al camí dels Degotalls, al voltant de les 4 de la tarda, moment en que es feu la descoberta del clau commemoratiu del 25è aniversari de l’entitat, juntament amb el de l’esbart L’estel i Roda Catalònia, al complir 30 anys d’existència i el de l’Esbart Manresà de dansaires, pel seu centenari. En l’acte intervingueren les presidentes de les respectives entitats i el president de la Federació Sardanista de Catalunya, senyor Bartomeu Duran.
Per acabar la jornada el grup de sitgetans es va apropar fins a la imatge de la Verge del Vinyet , al mateix camí dels Degotalls, on van dipositar un ram de flors.