dijous, 6 de novembre del 2008

LA PLUJA DESLLUEIX EL CONCURS SARDANISTA DE VALLS

La colla Menuda Blanca Espurna assoleix el 1er lloc en la seva categoriaEl Grup Blanca Espurna va acudir diumenge passat a una de les cites més importants de la competició sardanista de la temporada: La Final de Valls, últim concurs del campionat de Catalunya per a les colles alevins, infantils i juvenils.
Degut a la pluja, l’acte es va traslladar de la plaça del Pati al local social de la colla Vella dels Xiquets de Valls, fet que va comportar que el concurs quedes totalment deslluït.
Les colles Montgrí 2000 de Torroella de M, en categoria aleví, Xiroia de Barcelona, en categoria infantil i Montseny de Vic, en categoria juvenil, assoliren el títol de campiones de Catalunya’ 08 en les seves categories.
Pel que fa als resultats de les colles sitgetanes, la colla Menuda Blanca Espurna aconseguir el primer lloc de la classificació de colles alevíns lliures i la Blanca Espurna el setè en grans.
La propera actuació de les colles serà aquest diumenge a la ciutat de Balaguer, on la colla Blanca Espurna lluitarà per aconseguir el 9è lloc de la classificació general de Campionat de Catalunya, en el que serà l’últim concurs de la Final B del campionat de Catalunya de colles grans.