dissabte, 15 de març del 2008

En marxa la temporada sardanista a Sitges


El diumenge 24 del passat mes de febrer va començar la temporada sardanista a la nostra vila amb la primera audició-ballada de l’any. En aquesta ocasió vàrem comptar amb l’actuació de la cobla Ciutat de Cornellà que ens oferí un repertori més aviat clàssic.
Els Amics de la Sardana de Sitges han preparat per aquest any un seguit d’actes en el que destaquen un any més “Sitges, la festa – 24è Aplec de la Sardana”, que es celebrarà com es habitual el tercer cap de setmana de maig, el Cicle de ballades a l’estiu, els divendres a la nit dels mesos de juliol, agost i setembre a diversos indrets de la vila, els concerts i ballades de la Festa Major i Santa Tecla i el Concurs Nacional de colles sardanistes també per Santa Tecla.
El proper acte serà la ballada de Pasqua amb la cobla Contemporània el 23 de març als jardins de Terramar a les 5 de la tarda.

Colles Sardanistes Blanca Espurna
Des del més de gener les colles locals Menuda Blanca Espurna i Blanca Espurna s’estan preparant per afrontar la nova temporada. La tècnica individual, la interpretació musical i l’estètica i conjunt de la rotllana son els elements que es treballen per aconseguir els objectius fixats.
La primera actuació d’enguany serà al Concurs de Colles de L’Hospitalet de Llobregat, el proper 6 d’abril, que ha de servir per veure el nivell tècnic de la colla Blanca Espurna a manca de quinze dies per començar el Campionat 2008.

Els integrants de les colles son :
BLANCA ESPURNA
Alba Huidobro - Daniel F. Toledo
Ester Cairat - Marc Osuna
Sílvia Sentís - Ignasi Caro
Anna Lobo - Marcel Sentís
Antònia López - Sergi Capdet
Geni Franco - Felip Vallejo.
Lejeune Amandine

MENUDA BLANCA ESPURNA
Roser Àlamo - Dani A. Brínez
Giulianna Bianco - Meritxell Domingo
Judith Mosull - Mª del Mar Roig
Imma Caballero - Marina Vallejo
Vanessa Celdrán - Angeles Orecife