dimarts, 12 de maig del 2015

FINALITZA A LLEIDA LA 1ª FASE DEL CAMPIONAT NACIONAL

LA COLLA BLANCA ESPURNA NO ES CLASSIFICA PER LA REPESCA I COMPETIRÀ EN LA FINAL B
 

MARE NOSTRUM, TARRAGONA DANSA I XÀLDIGA PRIMERES CLASSIFICADES A LA FINAL A
 
MANS AMIGUES, MIRANT AL CEL, ENCÍS, VIOLETES DEL BOSC, CONTINUÏTAT, CLAROR DE GOGES I RIALLERA VAN A LA REPESCA
 
LLEIDA I SABADELL  VAN ACOLLIR DIUMENGE EL SEGON CONCURS EN ELS 2 GRUPS DE COLLES GRANS
 
                                          Colla Violetes del Bosc a Lleida'15 / Imatge: Violetes del Bosc

Pel matí el grup B tenia el seu 2on concurs on es decidien  la classificació a la fase de Repesca les 4 primeres de grup.
Després del primer concurs celebrat a Perpinyà, per la banda baixa de la taula, les colles Antaviana i Blanca Espurna, que no hi va assistir, quedavan sense possibilitats d'accedir-hi, i per la banda alta, la Conti i Violetes, ja tenien l'accès assegurat. Quedava doncs per veure quina de les 3 restants s'hauria de conformar amb la 5ena plaça i per tant, es classificava directament per la Final B, juntament amb Antaviana i Blanca Espurna.
Les puntuacions dels jurats han confirmat el que ja es va veure a Perpinyà, molta igualtat entre aquestes  colles i on hauriem d'afegir també la  de Torroella. Així doncs, ball de llocs que ha deixat fora a la Dolç Infern, que arrastrava tres 5ens del primer concurs.
 
 

                                                                         Colla Xàldiga a Sabadell'15/ Imatge: G.S. Maig

Per la tarda fou el torn del Grup A. Les tres primeres de grup es classificarien directes a la Final A, les restants a la repesca.
La punxada de la Xàldiga a Perpinyà afegia un punt d'emoció a la competició. Ja amb la Mare Nostrum  classificada i l'Encís sense opccions, la resta de colles sabien que no podien fallar si volien esquivar la repesca. Finalment la ballada ha desvetllat les incognites: Xàldiga, ja amb tots els efectius, i Tarragona Dansa han acompanyat a la imbatuda Mare Nostrum en el podi, que les ha donat la classificació més desitjada.
Mans Amigues s'ha imposat als de Sabadell i Encís ha tancat la classificació.