dimecres, 10 de març del 2010

"ARA SARDANES" ARRIBA AL PROGRAMA NÚM. 1000

EL  VETERÀ  PROGRAMA  DE  RÀDIO  MARICEL 
S’EMET EN  DIRECTE  AQUEST  DISSABTE  DE 10 
A  1  DEL MIGDIA  DES  DEL  PALAU  DE  MARICEL

 Els conductors del programa en Marià Franco i l'Aurora Fuertes

En el moment d’escriure aquesta crònica, en Marià Franco i l’Aurora Fuertes estan treballant per tenir enllestit un nou guió del programa ARA SARDANES que s’emet per Ràdio Maricel tots els dissabtes de 9 a 10 del matí. En aquesta ocasió però han assumit un repte que quan varen començar, l’any 1988, ben poc pensaven assolir, preparar el programa núm.1000.
I no s’han posat per poc, 3 hores en directe des del Maricel.
Música en directe, entrevistes i temps per a la tertúlia serviran per fer un repàs dels últims 25 anys de la vida cultural i sardanista de la nostra vila.
Per portar-ho a terme, està prevista la presència de diverses autoritats de la vila i d’un bon grapat de persones que han tingut un paper rellevant en aquests anys, com ara el primer director de l’emissora, el Sr. Ferran Rodríguez, el primer president dels Amics de la Sardana, el Sr. Antoni Cubillos, la Sra. Vinyet Rosés, destacada associada de l’entitat, membres de les colles sardanistes i de les cobles locals, músics i compositors vinculats a la vila i diferents representants dels sardanisme a nivell nacional.

Felicitats i endavant amb el programa!