dijous, 21 de maig del 2009

EL 25è APLEC DE LA SARDANA OBRE EL PROGRAMA COMMEMORATIU DELS 25 ANYS DELS AMICS DE LA SARDANA


EN EL CONCERT DE PRIMAVERA ES VA PRESENTAR EL PROGRAMA, QUE S'ALLARGA FINS EL DESEMBRE DEL 2010
El Concert d’Aniversari, una exposició al Mercat Vell i la commemoració dels 25 anys de la colla Blanca Espurna són altres actes destacats

Dissabte a la nit en el Teatre del Casino Prado es va fer la presentació oficial del programa d’actes commemoratiu. L’entitat centenària acollia un any més el Concert de Primavera amb música lliure de cobla i sardanes, emmarcat dins Sitges, la festa’09 organitzat per l’entitat sardanista sitgetana.




El primer dels actes commemoratius va ser la 25ena edició de l’Aplec de la Sardana, celebrat el diumenge.






El moment més emotiu fou l’homenatge a la primera Junta Directiva de l’entitat. Seguidament es va presentar el pastís d’aniversari i es va repartir entre tots els presents acompanyat d’una copa de cava. Uns minuts abans la cobla Ciutat de Cornellà havia interpretat la sardana Sitges, festa d’argent de Carles Santiago, músic i representant d’aquesta cobla.








Els actes del cap de setmana començaren divendres a la tarda amb la Trobada Sardanista Infantil amb la participació de més de 200 escolars sitgetans. El Parc de Can Robert s’omplí de canalla per ballar les sardanes basades en melodies estiuenques que ens oferí la cobla Contemporània.
En tots els actes es va comptar amb la presència del Regidor de Cultura el Sr. Gabi Serrano.