dimecres, 22 d’abril del 2009

LA COLLA MENUDA BLANCA ESPURNA GUANYA EL PRIMER CONCURS DEL CAMPIONAT TERRITORIAL

Celebrat a la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat



Diumenge passat les colles sardanistes locals Menuda Blanca Espurna i Blanca Espurna van participar en el seu primer concurs d’enguany a la població de l’Hospitalet de Llobregat.
Es celebrava la 20ena edició del Memorial Jaume Ventura Tort, organitzat per Òmnium Cultural. Aquest concurs obria el Campionat Territorial de Barcelona - comarques en el que hi participa novament en categoria aleví la Menuda Blanca Espurna.
La colla local va obtenir el primer lloc en cada una de les dues sardanes de lluïment, fet que la situa al capdavant de la classificació general a les portes del Campionat Nacional que començarà el mes de setembre a la nostra vila.
La Blanca Espurna obtingué la tercera posició en categoria gran. Aquest concurs li serví per mesurar el seu nivell davant l’inminent inici del Campionat per colles grans, diumenge vinent a Mataró.




Els components de les colles:
MENUDA BLANCA ESPURNA
Judith Mosull, Imma Caballero, Roser Àlamo, Vanessa Celdran, Meritxell Domingo, Aina Romero, Arnau Domingo i Pau Mosull.
BLANCA ESPURNA
Alba Huidobro,Marc Osuna, Marina Vallejo, Sergi Capdet, Ester Cairat, Marcel Sentís, Silvia Sentís, Ignasi Caro, Geni Franco, Joan Domingo, Amandine Lejeune, Dani Toledo, Anna Lobo i Felip Vallejo.