dimarts, 15 de novembre del 2011

FINALITZA A BALAGUER EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE COLLES SARDANISTES

LA BLANCA  ESPURNA  ASSOLEIX  EL 9è  LLOC  DE  LA  CLASSIFICACIÓ GENERAL  

L'ÚLTIMA JORNADA DEL CAMPIONAT TAMBÉ DESVETLLA LA CAMPIONA NACIONAL:  LA  COLLA  BARCELONINA  MARE  NOSTRUM


Per segon any consecutiu la jornada final del Campionat de Catalunya, en aquest cas de colles grans, es va celebrar a la ciutat de Balaguer, a La Noguera. El concurs que tingué lloc diumenge al migdia aplegà un total de 35 colles, amb més de 400 dansaires vinguts d’arreu de Catalunya, ballant al Mercadal. 
La Blanca Espurna arribava a la cita a només 1 punt i mig per darrera de la seva rival directa, la colla Riallera, amb qui es disputava el 8è lloc de la classificació general. A diferencia de l’any passat,  enguany els vigatans es van imposar a la Blanca Espurna en la lluita  per aquest lloc en quedar per davant en dues de les tres sardanes de la competició.
En la part alta de la classificació també havia força emoció per esbrinar la campiona nacional. Per només mig punt es va proclamar vencedora  la barcelonina Mare Nostrum.
Amb aquest concurs també finalitzava el Campionat de la Terra Ferma. En colles grans, la colla guanyadora fou la Dolç Infern, única representant d'aquesta demarcació al Campionat Nacional.




 

dimecres, 9 de novembre del 2011

A LES PORTES DE LA FINAL DE BALAGUER

LA BLANCA ESPURNA ARRIBA A LA FINAL SUPERADA PER LA COLLA RIALLERA  AMB UNA DIFERÈNCIA D'UN PUNT I MIG

Diumenge vinent es celebra l'última jornada del Campionat Nacional a la ciutat de Balaguer.
La Final A estarà composta per les colles Violetes del bosc, Mare nostrum, Tarragona Dansa i la colla revelació Mans amigues. Les dues primeres es disputen el primer lloc de la classificació i per tant el títol de campiona de Catalunya.
La Final B estarà encapçala per l'Encís, seguida de les colles Mirant al cel, Riallera, Blanca espurna i Dolç infern.
Els sitgetans aniran diumenge amb la necessitat de guanyar a la Riallera  en les tres sardanes de la competició per mantenir el 8è lloc aconseguit l'any passat.