dimecres, 17 de desembre del 2008

PERE COSIALLS I MONTSE VIVÓ GUARDONATS EN LA DIADA DEL SOCI DELS AMICS DE LA SARDANA

Una ballada al passeig de la Ribera i el dinar de germanor van ser els actes del dia, on també hi hagué un temps dedicat a la MARATÓ de TV3.


Diumenge passat l’entitat Amics de la Sardana de Sitges va celebrar la seva Diada del soci, l’acte de cloenda de la temporada.
A 2/4 d’1 del migdia, una audició de sardanes amb la cobla Marinada obria la diada festiva, que va prosseguir amb el dinar de germanor al restaurant La Masia.
En el decurs de l’acte van ser guardonats els socis Pere Cosialls i Montse Vivó en reconeixement a la tasca feta al llarg de molts anys a favor de la sardana a la nostra vila. A més, es feu el lliurament dels trofeus aconseguits al llarg de la temporada als dansaires de les colles Blanca Espurna i Menuda Blanca Espurna.
Assistiren a la Diada, el Regidor de Cultura, el senyor Gabriel Serrano, la Regidora de Joventut, la senyora Elisabeth Pérez i el President de la Comissió de Festa Major i Santa Tecla, el senyor Ramon Soler.
Com ja es tradicional la diada finalitzà amb uns “quintos”, on es recaptaren 307 € destinats a la Marató de TV3.

dijous, 11 de desembre del 2008

LA CAMINADA A MONTSERRAT DELS AMICS DE LA SARDANA ARRIBA A LA 15ena EDICIÓ

Un cop acabada la temporada sardanista, un bon grup d’associats i amics participen en aquesta doble jornada excursionista.
La sortida fou dissabte passat a les 6 del matí i s’arribà al Monestir als vols de les 12 del migdia del diumenge, fent nit a Collbató.
El recorregut els va portar, tot traspassant els massissos del Garraf i de l’Ordal, per les poblacions de Olesa de Bonesvalls, Ordal, Gelida, Sant Esteve de Sesrovires, Esparreguera i Collbató.
Aquesta activitat no seria possible sense la col·laboració de l’amic Josep Surià.